CoinEx Отвори сметка - CoinEx North Macedonia - CoinEx Северна Македонија

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Како да отворите сметка во CoinEx


Како да отворите сметка на CoinEx [PC]

1. Одете на официјалната веб-страница на CoinEx www.coinex.com , а потоа кликнете [ Регистрирај се ] во десниот агол на горниот дел.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

2. Откако ќе ја отворите страницата за регистрација, внесете ја вашата [Е-пошта], кликнете [Земи код] за да добиете [шифра за потврда на е-пошта] и пополнете ја. ] откако ќе завршите со читање, и кликнете [Sign Up].

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

Потсетување: Вашата адреса за е-пошта е значително поврзана со вашата сметка на CoinEx, затоа ве молиме уверете се во безбедноста на оваа регистрирана сметка за е-пошта и поставете силна и сложена лозинка која треба да се состои од големи и мали букви, бројки и симболи). Последно, запомнете ги лозинките за регистрираната сметка за е-пошта и CoinEx и чувајте ги внимателно.

3. Следејќи ги претходните чекори, ќе завршите со регистрирањето на вашата сметка.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

Како да отворите сметка на CoinEx【Мобилен】


Отворете преку апликацијата CoinEx

1. Отворете ја апликацијата CoinEx [ CoinEx App IOS ] или [ CoinEx App Android ] што сте ја презеле, кликнете на иконата на профилот во горниот лев агол.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

2. Кликнете на [Ве молиме најавете се]

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

3. Изберете [ Регистрирај се ]

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

4. Внесете ја [вашата адреса на е-пошта], внесете го кодот за упатување (опционално), прочитајте ги и согласете се со Условите за користење, кликнете на [Регистрирај се ] за да ја потврдите вашата адреса на е-пошта.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


5. Лизгајте за да ја комплетирате сложувалката

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

6. Проверете ја вашата е-пошта, Внесете го кодот за потврда на е-пошта испратен до вашето поле за е-пошта.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

7. Поставете ја вашата лозинка, кликнете на [Потврди].Сега можете да се најавите за да започнете со тргување!

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Отвори преку мобилен веб (H5)

1. Внесете CoinEx.com за да ја посетите официјалната веб-страница на CoinEx. Кликнете на [ Регистрирај се ] за да се пријавите на страницата.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

2. Можете да отворите сметка со адреса на е-пошта:

1. внесете адреса за е-пошта.
2. притиснете [испрати код] за да го примите кодот за потврда на е-пошта во вашето сандаче за е-пошта.
3. пополнете [шифра за потврда на е-пошта].
4. Поставете ја вашата лозинка
5. Внесете ја повторно лозинката
6. Внесете го кодот за упатување (изборно)
7. Кликнете на [I've read seeded to Terms of Service] откако ќе завршите со читање.
8. Кликнете на [Sign Up] за да го завршите регистрирањето на вашата сметка.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Преземете ја апликацијата CoinEx


Преземете ја апликацијата CoinEx за iOS

1. Најавете се со вашиот Apple ID, отворете App Store, побарајте „CoinEx“ и притиснете [GET] за да го преземете; или кликнете на врската подолу, а потоа отворете ја на вашиот телефон: https://www.coinex.com/mobile/download/inner


Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

2. По инсталацијата, вратете се на почетната страница и притиснете [CoinEx] за да започнете.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Преземете ја апликацијата CoinEx Android

1. Кликнете на врската подолу, а потоа отворете ја на вашиот телефон: https://www.coinex.com/mobile/download/inner
2. Кликнете на [Download].
Забелешка : (Прво ќе треба да овозможите „дозволете инсталирање apk од непознати ресурси“ под вашите приватни поставки)
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

3. Вратете се на вашиот почетен екран.
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Како да се најавите на CoinEx?


Како да се најавите на сметката CoinEx [PC]

1. Одете на официјалната веб-страница на CoinEx www.coinex.com , а потоа кликнете [ Пријавете се ] во десниот агол на горниот дел.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

2. Откако ќе ја внесете вашата регистрирана сметка за е-пошта или мобилен број и ќе ја внесете вашата [Лозинка], кликнете [Најави се]. Врз основа на вашата алатка за врзување 2FA, внесете го вашиот [SMS код] или [GA код] и потоа ќе завршите.

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx`


Како да се најавите на сметката CoinEx [Мобилен]


Пријавете се на вашата сметка на CoinEx преку апликацијата CoinEx

1. Отворете ја апликацијата CoinEx [ CoinEx App IOS ] или [ CoinEx App Android ] што сте ја презеле, кликнете на иконата на профилот во горниот лев агол.
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx
2. Кликнете на [Ве молиме најавете се]
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx
3. Внесете ја [вашата адреса на е-пошта], внесете ја [вашата лозинка], кликнете на [Најави се ] .
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx

Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx
Го завршивме најавувањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Најавете се на вашата сметка на CoinEx преку мобилен веб (H5)

1. Одете на официјалната веб-страница на CoinEx www.coinex.com на вашиот телефон, а потоа кликнете [ Најави се ] во десниот агол на горниот дел.
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx2. Внесете ја [вашата адреса за е-пошта], внесете ја [вашата лозинка], кликнете на [Најави се ] .
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx
3. Лизгајте за да ја комплетирате сложувалката
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx
4. притиснете [испрати код] за да го примите кодот за потврда на е-пошта до вашето е-пошта, потоа пополнете го [шифра за потврда на е-пошта], притиснете [испрати]
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx
Го завршивме најавувањето.
Како да отворите сметка и да се најавите на CoinEx


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Зошто не можам да примам е-пошта?

Ако не сте ја примиле вашата е-пошта, можете да ги испробате следните чекори:
1. Проверете дали можете нормално да испраќате и примате е-пошта во вашиот клиент за е-пошта;
2. Ве молиме проверете дали вашата регистрирана адреса на е-пошта е точна;
3. Проверете дали функционираат опремата за примање пораки и мрежата;
4. Обидете се да ги барате вашите е-пошта во Спам или други папки;
5. Поставете ја белата листа со адреси.
Можете да кликнете на сините зборови за да проверите: Како да ја поставите вашата бела листа за е-пошта на CoinEx

Адресите на е-пошта што треба да бидат вклучени во белата листа:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Ако ниту едно од дадените решенија не може да го реши вашиот проблем, ве молиме поднесете билет за помош.


Зошто не можам да примам СМС?

Загушувањето на мрежата на мобилниот телефон може да предизвика проблем, ве молиме обидете се повторно за 10 минути.
Сепак, може да се обидете да го решите проблемот следејќи ги чекорите подолу:
1. Ве молиме проверете дали телефонскиот сигнал работи добро. Ако не, преместете се на место каде што можете да примите добар сигнал во вашиот телефон;
2. Исклучете ја функцијата на црната листа или други начини за блокирање на SMS;
3. Префрлете го телефонот во авионски режим, рестартирајте го телефонот и потоа исклучете го Авионскиот режим.
Доколку ниту едно од дадените решенија не може да го реши вашиот проблем, ве молиме поднесете билет.


Зошто добивам е-пошта за непознато известување за најавување?

Непознато известување за најавување е заштитна мерка за безбедноста на сметката. Со цел да се заштити безбедноста на вашата сметка, CoinEx ќе ви испрати е-пошта [Непознато известување за најавување] кога ќе се најавите на нов уред, на нова локација или од нова IP адреса.

Ве молиме повторно проверете дали IP-адресата за најавување и локацијата во е-поштата [Unknown Sign-in Notification] се ваши:
Ако да, ве молиме игнорирајте ја е-поштата.
Ако не, ресетирајте ја лозинката за најавување или оневозможете ја вашата сметка и веднаш испратете билет за да избегнете непотребно губење на средствата.

Thank you for rating.