Зошто моите монети се замрзнати во CoinEx

Зошто моите монети се замрзнати во CoinEx


Неизвршените нарачки ќе ги замрзнат соодветните средства, а кога има неизвршени нарачки, расположливото салдо ќе биде помало од вистинското салдо на вашата сметка. Можете да го проверите во [Current Order].
На пример, ако има 5 BCH во салдото на вашата сметка, но 1 BCH налог за продажба е поставен на парот за тргување BCH/BTC и тој не е извршен. Во тоа време, има 1 замрзнат BCH на вашата сметка. Значи, расположливото салдо е 4 BCH, што е помалку од вистинското салдо на паричникот.

Како да ги проверам моите неизвршени нарачки?

1. Одете на веб-страницата на CoinEx www.coinex.com , најавете се на вашата сметка и кликнете [Orders] во паѓачкото мени на [Spot Orders] во горниот десен агол.
Зошто моите монети се замрзнати во CoinEx

2. На страницата на [Current Orders], изберете го типот за проверка на вашите нарачки. Ако треба да ги откажете тековните нарачки, кликнете [Cancel].

Зошто моите монети се замрзнати во CoinExАко горенаведениот метод не може да го реши вашиот проблем, ве молиме поднесете билет.
Кога поднесувате билет, прикачете го името и износот на вашите „замрзнати монети“ за обработка на вашето прашање што е можно поскоро.

Thank you for rating.