Aisea ua malo ai a'u tupe i CoinEx

Aisea ua malo ai a'u tupe i CoinEx


O fa'atonuga e le'i fa'atinoina o le a fa'aisa ai aseta fa'atatau, ma a iai ni fa'atonuga e le'i faia, o le paleni avanoa o le a la'ititi nai lo le paleni moni i lau teugatupe. E mafai ona e siaki i le [Poloaiga o iai nei].
Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e iai le 5 BCH i lau paleni faʻamatalaga, ae o le 1 BCH faʻatau atu o loʻo tuʻuina i luga o le BCH/BTC fefaʻatauaʻiga paʻu ma e le o faʻatinoina. I lena taimi, e 1 le BCH fa'aaisa i lau teugatupe. O lea la, o le paleni avanoa o le 4 BCH, lea e itiiti ifo nai lo le paleni moni o le atotupe.

E fa'afefea ona siaki a'u poloaiga e le'i fa'atinoina?

1. Alu i le upega tafa'ilagi a CoinEx www.coinex.com , saini i lau teugatupe, ma kiliki [Orders] i le lisi o le [Spot Orders] i le tulimanu pito i luga taumatau.
Aisea ua malo ai a'u tupe i CoinEx

2. I luga o le itulau o [Current Orders], filifili le ituaiga e siaki ai au poloaiga. Afai e te manaʻomia le faʻaleaogaina o poloaiga o loʻo i ai nei, kiliki [Faʻaleaogaina].

Aisea ua malo ai a'u tupe i CoinExAfai e le mafai e le auala o loʻo i luga ona foia lou faʻafitauli, faʻamolemole lafo mai se Tiketi.
A tu'uina atu se pepa ulufale, fa'amolemole fa'apipi'i le igoa ma le aofa'i o au "tupe fa'aaisa" mo le fa'agaioiina o lau mataupu i se taimi vave e mafai ai.

Thank you for rating.