CoinEx Hap llogari - CoinEx Albania - CoinEx Shqipëria

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Si të hapni një llogari në CoinEx


Si të hapni një llogari CoinEx [PC]

1. Shkoni në faqen zyrtare të CoinEx www.coinex.com dhe më pas klikoni [ Regjistrohu ] në këndin e djathtë të sipërm.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

2. Pasi të hapni faqen e regjistrimit, shkruani [Email] tuaj, klikoni [Merr kodin] për të marrë [Kodin e verifikimit të emailit] dhe plotësoni atë. Më pas vendosni fjalëkalimin tuaj, klikoni [Kam lexuar dakord me Kushtet e Shërbimit ] pasi të keni mbaruar së lexuari dhe klikoni [Regjistrohu].

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

Kujtesë: Adresa juaj e emailit është e lidhur ndjeshëm me llogarinë tuaj CoinEx, kështu që ju lutemi sigurohuni për sigurinë e kësaj llogarie të regjistruar emaili dhe vendosni një fjalëkalim të fortë dhe kompleks që duhet të përbëhet nga shkronja të mëdha dhe të vogla, numra dhe simbole). Së fundi, mbani mend fjalëkalimet për llogarinë e regjistruar të emailit dhe CoinEx dhe mbajini ato me kujdes.

3. Duke ndjekur hapat e mëparshëm, do të përfundoni regjistrimin e llogarisë tuaj.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

Si të hapni një llogari CoinEx【Mobile】


Hapni përmes aplikacionit CoinEx

1. Hapni aplikacionin CoinEx [ CoinEx App IOS ] ose [ CoinEx App Android ] që keni shkarkuar, klikoni në ikonën e profilit në këndin e sipërm majtas.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

2. Klikoni në [Ju lutemi identifikohuni]

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

3. Zgjidhni [ Regjistrohu ]

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

4. Futni [adresën tuaj të emailit], shkruani kodin e referimit (opsionale), Lexoni dhe pranoni Kushtet e Shërbimit, klikoni në [Regjistrohu ] për të verifikuar adresën tuaj të emailit.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


5. Rrëshqitni për të plotësuar enigmën

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

6. Kontrolloni emailin tuaj, Futni kodin e verifikimit të emailit të dërguar në kutinë tuaj të Email-it.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

7. Vendosni fjalëkalimin tuaj, klikoni në [Konfirmo].Tani ju jeni në gjendje të identifikoheni për të filluar tregtimin!

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Hape nëpërmjet Web Mobile (H5)

1. Hyni në CoinEx.com për të vizituar faqen zyrtare të CoinEx. Klikoni në [ Regjistrohu ] për në faqen e Regjistrimit .

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

2. Mund të hapni një llogari me një adresë emaili:

1. futni një adresë emaili.
2. shtypni [dërgo kodin] për të marrë kodin e verifikimit të emailit në kutinë tuaj të postës elektronike.
3. plotësoni [Kodin e verifikimit të emailit].
4. Vendosni fjalëkalimin tuaj
5. Fusni përsëri fjalëkalimin tuaj
6. Futni kodin e referimit (opsionale)
7. Klikoni [Kam lexuar dakord me Kushtet e Shërbimit] pasi të përfundoni leximin e tij.
8. Klikoni [Regjistrohu] për të përfunduar regjistrimin e llogarisë tuaj.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Shkarkoni aplikacionin CoinEx


Shkarkoni aplikacionin CoinEx iOS

1. Hyni me Apple ID tuaj, hapni App Store, kërkoni “CoinEx” dhe shtypni [GET] për ta shkarkuar; ose Klikoni në lidhjen më poshtë dhe hapeni në telefonin tuaj: https://www.coinex.com/mobile/download/inner


Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

2. Pas instalimit, kthehuni në faqen kryesore dhe shtypni [CoinEx] për të filluar.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Shkarkoni aplikacionin CoinEx Android

1. Klikoni në lidhjen më poshtë më pas hapeni në telefonin tuaj: https://www.coinex.com/mobile/download/inner
2. Klikoni [Download].
Shënim : (Së pari duhet të aktivizoni "lejoni instalimin e apk nga burime të panjohura" nën cilësimet tuaja private)
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

3. Kthehuni në ekranin tuaj bazë.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Si të regjistroheni në CoinEx?


Si të regjistroheni në llogarinë CoinEx [PC]

1. Shkoni në faqen zyrtare të CoinEx www.coinex.com dhe më pas klikoni [ Sign in ] në këndin e djathtë të sipërm.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

2. Pasi të keni futur llogarinë tuaj të regjistruar të emailit ose numrin e celularit dhe të futni [Fjalëkalimin], klikoni [Identifikohu]. Bazuar në mjetin tuaj të lidhjes 2FA, futni [kodin SMS] ose [kodin GA] dhe më pas keni mbaruar.

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx`


Si të regjistroheni në llogarinë CoinEx [Mobile]


Hyni në llogarinë tuaj CoinEx përmes aplikacionit CoinEx

1. Hapni aplikacionin CoinEx [ CoinEx App IOS ] ose [ CoinEx App Android ] që keni shkarkuar, klikoni në ikonën e profilit në këndin e sipërm majtas.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx
2. Klikoni në [Ju lutemi identifikohuni]
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx
3. Futni [adresën tuaj të emailit], shkruani [fjalëkalimin tuaj], klikoni në [Identifikohu ] .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx

Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx
Kemi përfunduar hyrjen.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Hyni në llogarinë tuaj CoinEx nëpërmjet Web Mobile (H5)

1. Shkoni në faqen zyrtare të CoinEx www.coinex.com në telefonin tuaj dhe më pas klikoni [ Identifikohu ] në këndin e djathtë të sipërm.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx2. Futni [adresën tuaj të emailit], shkruani [fjalëkalimin tuaj], klikoni në [Identifikohu ] .
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx
3. Rrëshqitni për të plotësuar enigmën
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx
4. shtypni [dërgo kodin] për të marrë kodin e verifikimit të Email-it në kutinë tuaj të Email-it, më pas plotësoni atë [Kodin e verifikimit të emailit], shtypni [dorëzo]
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx
Kemi përfunduar hyrjen.
Si të hapni llogarinë dhe të regjistroheni në CoinEx


Pyetjet e bëra më shpesh (FAQ)


Pse nuk mund të marr email?

Nëse nuk e keni marrë emailin tuaj, mund të provoni hapat e mëposhtëm:
1. Kontrolloni nëse mund të dërgoni dhe merrni email normalisht në Klientin tuaj Email;
2. Ju lutemi sigurohuni që adresa juaj e emailit të regjistruar është e saktë;
3. Kontrolloni nëse funksionojnë pajisjet për pranimin e emaileve dhe rrjeti;
4. Provoni të kërkoni emailet tuaja në Spam ose dosje të tjera;
5. Vendosni listën e bardhë të adresave.
Mund të klikoni mbi fjalët blu për të kontrolluar: Si të vendosni listën tuaj të bardhë për emailet e CoinEx

Adresat e emailit që do të përfshihen në listën e bardhë:

[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Nëse asnjë nga zgjidhjet e ofruara nuk mund ta zgjidhë problemin tuaj, ju lutemi dërgoni një biletë për ndihmë.


Pse nuk mund të marr SMS?

Mbyllja e rrjetit të telefonit celular mund të shkaktojë problemin, ju lutemi provoni përsëri pas 10 minutash.
Megjithatë, mund të përpiqeni ta zgjidhni problemin duke ndjekur hapat e mëposhtëm:
1. Sigurohuni që sinjali i telefonit të funksionojë mirë. Nëse jo, ju lutemi lëvizni në një vend ku mund të merrni një sinjal të mirë në telefonin tuaj;
2. Fikni funksionin e listës së zezë ose mënyra të tjera për të bllokuar SMS;
3. Kaloni telefonin në modalitetin e aeroplanit, rindizni telefonin dhe më pas fikni "Modalitetin e aeroplanit".
Nëse asnjë nga zgjidhjet e ofruara nuk mund ta zgjidhë problemin tuaj, ju lutemi dorëzoni një biletë.


Pse marr email të panjohur për njoftimin për hyrje?

Njoftimi i panjohur i hyrjes është një masë mbrojtëse për sigurinë e llogarisë. Për të mbrojtur sigurinë e llogarisë suaj, CoinEx do t'ju dërgojë një email [Unknown Sign-in Notification] kur të identifikoheni në një pajisje të re, në një vendndodhje të re ose nga një adresë e re IP.

Ju lutemi kontrolloni dy herë nëse adresa IP e hyrjes dhe vendndodhja në emailin [Njoftimi i panjohur për hyrjen] janë tuajat:
Nëse po, ju lutemi shpërfillni emailin.
Nëse jo, ju lutemi rivendosni fjalëkalimin e hyrjes ose çaktivizoni llogarinë tuaj dhe dorëzoni menjëherë një biletë për të shmangur humbjen e panevojshme të aseteve.

Thank you for rating.