Përmbledhje e CoinEx

Shtabi Hong Kongu
Gjetur në 2017
Shenja vendase po
Kriptovaluta e listuar 200+
Çiftet tregtare 400+
Monedhat e mbështetura të Fiat INR, USD, EUR, GBP, më shumë
Vendet e mbështetura Botëror
Depozita minimale Varet nga monedha
Tarifat e depozitave Falas
Tarifat e transaksionit Varet nga monedha
Tarifat e Tërheqjes Varet nga monedha
Aplikacion po
Mbështetja e Klientit Qendra e ndihmës, FAQ Paraqisni Biletën

Çfarë është CoinEx?

CoinEx është një nga shkëmbimet kryesore të kriptomonedhave dhe gjithashtu një ofrues shërbimi i bazuar në blockchains. CoinEx ofron një shumëllojshmëri produktesh për individët që janë ose investitorë ose kanë filluar të tregtojnë. Platforma mbështet një gamë imponuese dhe të larmishme monedhash kriptomonedhash, argumentesh ose asetesh të tjera. Përdoruesit mund të blejnë/shesin ose tregtojnë kriptovaluta përmes një ndërfaqeje miqësore për përdoruesit e disponueshme si për desktop ashtu edhe për pajisjet mobile (iOS Android).

Regjistrimi në platformë është një proces i thjeshtë dhe përdoruesit mund të fillojnë të përdorin platformën tregtare menjëherë nga llogaria e tyre me CoinEx. Çdo shenjë e disponueshme në platformë ka disa çifte tregtare dhe pishina që ndryshojnë vazhdimisht.

Rishikimi i CoinEx

Ndërfaqja e platformës CoinEx

Si funksionon CoinEx?

CoinEx, si një shkëmbim, vepron si një platformë që ka mbështetje për asete të ndryshme dhe transaksione me kriptomonedha. Këto transaksione vijnë me një tarifë shoqëruese. Si ofrues shërbimi, shërbimet e ofruara nga kompania kanë çmime përkatëse për to që bëhen të ardhura të kompanisë. Nëpërmjet metodave të depozitimit, platforma ka një kufi minimal për numrin e kripto-aseteve. Transaksionet mund të përdorin dy mënyra 2FA, të cilat mund të jenë ose përmes emailit ose SMS. Platforma pretendon të përfundojë dorëzimin brenda 15 deri në 30 minuta për tërheqje (5 deri në 15 minuta për shuma relativisht më të vogla).

Karakteristikat e CoinEx

Bazuar në rishikimin tonë të CoinEx, platforma ofron një gamë të gjerë karakteristikash si shkëmbim:

  • CoinEx tregon transaksione të shpejta dhe të besueshme që zakonisht ndodhin brenda pak minutash, në vend të ndonjë shkëmbimi tjetër industrie që mund të marrë edhe ditë për transferimin.
  • CoinEx ka një ndërfaqe përdoruesi pa probleme si për kompjuterët ashtu edhe për telefonat celularë.
  • CoinEx ka gjithashtu një portofol të kriptomonedhës që mund të transferojë shpejt asetet e tregtuara në bursë brenda ekosistemit dixhital të kompanisë.
  • CoinEx përfshin gjithashtu dispozita minerare. Megjithatë, ngjarjet e minierave në platformë nuk janë të vazhdueshme dhe ndodhin pas intervaleve.

Shërbimet/Produktet e ofruara nga CoinEx

Ndryshe nga shumë shkëmbime, CoinEx kryesisht ka pesë produkte dhe shërbime që ato sjellin në treg. Këto janë:-

  • Exchange CoinEx.
  • Zinxhiri i zgjuar CoinEx (një ekosistem zinxhir publik)
  • OneSwap (një platformë për shkëmbimin e aseteve të kriptove)
  • ViaBTC Pool (multivaluta)
  • ViaWallet (një portofol dixhital)

Këto shërbime janë arkitekturuar mirë në një ekosistem pa probleme për tregtimin e çdo monedhe. Këto shërbime dhe produkte mund të paguhen ose nga asetet dixhitale ose nga dhjetëra monedha fiat që mbështet bursa. Secili prej këtyre produkteve ngarkon tarifat përkatëse nga përdoruesit, megjithëse disa nga proceset janë pa pagesë në platformë.

Rishikimi i CoinEx

Produktet e ofruara nga CoinEx

Rishikimi i CoinEx Exchange: Të mirat dhe të këqijat

Pro
Kundër
Rishikimi i CoinExCoinEx ka tarifa të ulëta tregtimi në krahasim me shkëmbimet e tjera, të ulura më tej me tregtimin me volum të lartë. Rishikimi i CoinExMetodat e pagesës përfshijnë transferta bankare dhe VISA MASTERCARD nuk është e disponueshme për të gjithë ofruesit.
Rishikimi i CoinExKombinimet e monedhave të ndryshme të kriptomonedhave dhe çifteve të tregtimit fiat u mundësojnë individëve të zgjedhin nga një grup unik. Rishikimi i CoinExDisa nga vlerësimet e kaluara të përdoruesve nuk kanë qenë të këndshme për shkak të transaksioneve të vonuara, megjithëse kjo nuk ishte një respektim i shpeshtë.
Rishikimi i CoinExBursa ofron pishina të mëdha likuiditeti për çdo monedhë që mbështet, dhe vëllimi i tregtuar i pretenduar ditor është mjaft i lartë.
Rishikimi i CoinExNjë shumëllojshmëri e madhe shërbimesh dhe veçorish mund të përmirësojnë të gjithë përvojën e platformës dhe tregtimin për këdo.

Procesi i regjistrimit të llogarisë CoinEx

Individët që dëshirojnë të fillojnë tregtimin me platformën mund të regjistrohen përmes faqes së internetit ose aplikacionit celular. Kryesisht, kredencialet bazë të kërkuara janë emaili, emri dhe numri i telefonit. Platforma ka një opsion KYC, por nuk është një domosdoshmëri absolute për të filluar tregti të vogla për t'u njohur me sistemin e tregtimit të CoinEx.

Verifikimi është një mënyrë që përdoruesit të tërheqin shuma të mëdha ndërsa kufiri i para-verifikimit është dukshëm më i ulët. Tregtimi në vend dhe në treg mund të përdoret përmes një llogarie të paverifikuar në shumicën e vendeve, duke përfshirë Mbretërinë e Bashkuar.

Siç u përmend më parë, procesi i regjistrimit është i thjeshtë dhe i përcaktuar logjikisht. Individët mund të krijojnë një llogari duke futur ID-në e tyre të emailit dhe një fjalëkalim. Telefonat celularë gjithashtu mund të lidhen me llogarinë, gjë që rrit sigurinë e përgjithshme.

Meqenëse kompania ka stimuj për referime, përdoruesit e rinj mund të fusin gjithashtu një kod referimi (nëse e kanë) gjatë regjistrimit. Pas futjes së kodit të verifikimit përmes postës elektronike, llogaria kryesore e tregtimit është gati për t'u nisur. Rivendosja e llogarisë është gjithashtu e thjeshtë, e cila gjithashtu ka një mekanizëm të fuqishëm 2FA.

Rishikimi i CoinEx

Procesi i regjistrimit në CoinEx

Tarifat e CoinEx

Tarifat e ngarkuara nga platforma për transaksione të ndryshme mund të konsiderohen më pak se mesatarja e industrisë. Vëllimi i madh i tregtimeve ditore i mundëson kompanisë të qëndrojë konkurruese me tarifa të ulëta. Tarifat ndryshojnë në varësi të faktit nëse përdoruesi i shton likuiditetit ose i heq atij.

Ndërsa bëjmë këtë rishikim të CoinEx, vërejmë se ai ofron zbritje në tarifat e tregtimit pas niveleve të caktuara të anëtarësimit bazuar në vëllimin total të tregtisë së përdoruesit (dhe zbritjet varen gjithashtu nga zotërimet CET). Tarifa e tërheqjes është e ndryshme për çdo palë dhe mund të referohet nga faqja e internetit e kompanisë. Nga ana tjetër, tarifat e depozitave janë të gjitha pa asnjë tarifë.

Portofoli CoinEx

ViaWallet është një nga produktet e lëshuar nga CoinEx për të ofruar një sistem të integruar për të gjitha kërkesat e përdoruesve. ViaWallet është një portofol dixhital me shumë monedha që është ndërtuar me një ndërfaqe të ngjashme si shkëmbimi CoinEx dhe i projektuar sipas disa prej standardeve më të larta të sigurisë. Portofoli gjithashtu ka aplikacione të dedikuara për pajisjet mobile (ish iPhone). ViaWallet mbështet më shumë se 30 monedha dhe mbi një milion argumente të bazuara në zinxhirët BTC dhe ETH. ViaWallet mund të kontaktohet nëse ndonjë monedhë të regjistruar i shtohet shërbëtorit përmes formularit të tyre të kontaktit.

Rishikimi i CoinEx

Portofoli me shumë kriptomonedha nga CoinEx

Mënyra e depozitimit dhe tërheqjes së CoinEx

Bazuar në shumë rishikime në internet dhe hulumtimet tona, metodat e depozitimit dhe tërheqjes mbështesin vetëm kriptovalutat. Depozitat pretendohet të jenë të menjëhershme, ndërsa tërheqja bëhet me disa metoda. Depozitat mund të bëhen përmes monedhave të ndryshme që përfshijnë USD, GBP, INR, etj.

Sidoqoftë, këto depozita nuk mbështesin gjithmonë kartat e kreditit, në të cilin rast përdoruesit do të duhet të blejnë asete të tjera dixhitale duke përdorur asete fiat dhe më pas t'i shkëmbejnë ato për kripto. Nëse vlera minimale për depozitim/tërheqje nuk plotësohet dhe paratë dërgohen, përdoruesit do të duhet të përballojnë humbje pasi fondet nuk janë të rimbursueshme dhe nuk kanë ndonjë potencial për t'u rikthyer.

Mënyra e pranuar e pagesës në CoinEx

Mënyra e pagesës për shumicën e rajoneve dhe çifteve tregtare është vetëm kriptomonedha. Megjithatë, disa nga blerjet në disa rajone të zgjedhura mund të bëhen përmes VISA dhe MASTERCARD.

Vendet e monedhave të mbështetura nga CoinEx

Përdorimi i drejtpërdrejtë i monedhave fiat nuk mbështetet në bursë. Përdoruesit duhet të fitojnë kripto ose të përdorin platformën për të blerë kripto përmes fondeve dixhitale, duke nënkuptuar një hap shtesë. Megjithatë, lista përfshin monedha të shumta si INR, USD, EUR, GBP, etj.

Vendet e mbështetura

CoinEx mbështet pothuajse të gjitha vendet në mbarë botën pasi përdoruesit janë të lirë të tregtojnë nga shumica e rajoneve. Kjo mbështetje e gjerë mbi kontinente është gjithashtu arsyeja e një baze të madhe përdoruesish në këtë industri konkurruese.

Rishikimi i CoinEx

Kripto të mbështetura nga CoinEx

Çfarë është një Token CoinEx Exchange (CET)?

CoinEx ka tokenin e tij të bazuar në zinxhirin e bllokut Ethereum, dhe token CET ose CoinEx bazohet në protokollin e tokenit ERC-20. Tregtimi i çdo monedhe përmes këtij tokeni në platformë sjell lëshime dhe përfitime të tjera. Mbajtja e këtyre argumenteve është ajo që përcakton tarifën e tregtimit që do të ngarkohet nga përdoruesit. Vlera ditore e tregtimit të tokenit është zakonisht brenda intervalit prej 1 milion dollarë. Kjo shenjë shërben si gaz në platformë.

Rishikimi i CoinEx: Privatësia e Sigurisë

CoinEx dihet se ka një infrastrukturë të patëmetë sigurie që përfshin vërtetimin popullor me dy faktorë (2FA). Për më tepër, për arsye sigurie si shumë shkëmbime, CoinEx ka miratuar gjithashtu protokollin HTTPS si dhe ruajtjen e portofolit të ftohtë. Të gjitha këto janë disa nga masat më të fundit të sigurisë për platformat kripto. Një motor që përputhet me shpejtësi të lartë, transaksione të shpejta depozitimi dhe tërheqjeje dhe rezerva 100% gjithashtu forcojnë shkëmbimin e monedhave dixhitale nga dimensione të ndryshme.

Për sa i përket privatësisë, kompania deklaron se disa nga informacionet personale të përdoruesve do të ndahen jashtë platformës për të ndarë, reklamuar ose rekomanduar produkte nga CoinEx dhe palë të treta.

Rishikimi i CoinEx

Stabiliteti i Sigurisë CoinEx

Mbështetja e klientit të CoinEx

Bazuar në rishikimin tonë të CoinEx, kompania ofron shërbim ndaj klientit gjatë gjithë orarit përmes postës elektronike dhe mjeteve të tjera dixhitale. Ekipi mbështetës nuk ka pasur një rekord të pastër pasi disa klientë janë përballur me vështirësi me shërbimet e tregtimit. Krijuesit e tregut kanë pasur përvoja më të mira me ekipin mbështetës të CoinEx sipas një totali të të dhënave të rishikimit të shkëmbimeve në internet.

Rishikimi i CoinEx

Mbështetja e klientit të CoinEx

Rishikimi i CoinEx: Përfundim

CoinEx është një shkëmbim kriptovalutash që mund të aksesohet nga shumica e rajoneve gjeografike dhe ofron një platformë miqësore të rrjedhshme dhe pa probleme për individët që të bëjnë shkëmbimin më të madh të aseteve. Me një ekosistem shumë të aftë të platformave dhe shërbimeve dixhitale, CoinEx qëndron si një nga gjigantët në fushën e tregtisë së kriptomonedhave.

Pyetjet e shpeshta

A është CoinEx e rregulluar?

CoinEx nuk ishte i rregulluar në të kaluarën. Por kompania u regjistrua në Estoni dhe ka qenë një bursë plotësisht e regjistruar dhe e rregulluar që nga viti 2019.

Si mund të tërheq para nga CoinEx?

Procesi i tërheqjes së parave në CoinEx është i thjeshtë. Përdoruesit mund të fusin aktivin që dëshirojnë të tërheqin (me tarifat përkatëse) dhe të paraqesin një kërkesë. Pas zhdoganimit të brendshëm, shkëmbimi do të lëshojë transfertat në adresat e futura të portofolit.

A është i sigurt CoinEx Exchange?

CoinEx ka zbatuar një sërë masash sigurie në platformat e saj të ndryshme. Mban një reputacion të një shkëmbimi të sigurt dhe të besueshëm.

Si të arkëtoni në CoinEx?

Përdoruesit nuk mund të tërheqin fondet në formën e parave të gatshme ose monedhave fiat. Vetëm kripto-asetet mund të tërhiqen nga platforma.

Thank you for rating.