Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx

Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx


Metoda 1: Kontakti në internet

1. Klikoni në [Help] në këndin e poshtëm djathtas të ndërfaqes
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx

2. Futni "Google" në kutinë e kërkimit, më pas shtypni kërkimin
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx


3. Klikoni në [na kontaktoni]
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx

4. Shkruani [Name], [Email] dhe [message]; Më pas shtypni [dërgo mesazh]
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx


Metoda 2: Paraqisni një biletë

Futni këtë lidhje: https://support.coinex.com/hc/en-us/requests/new ose:

1. Shkoni në faqen e internetit të CoinEx www.coinex.com dhe klikoni [Help] në krye.
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx


2. Në faqen e [Help], mund të klikoni [Submit Request].
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx


3. Në faqen e [Submit Request], plotësoni boshllëqet e [Registered Email in CoinEx] dhe [Subject], zgjidhni llojin e çështjes, përshkruani problemin tuaj dhe shtoni një skedar nëse është e nevojshme, më pas klikoni [Submit]. Ne do t'i përgjigjemi kërkesës tuaj sapo ta marrim.

Kujtesë: Për ta trajtuar biletën tuaj në mënyrë efikase dhe të saktë, ne do t'ju sugjeronim të përpiqeni të bëni më të mirën për të përshkruar problemin tuaj dhe të siguroni sa më shumë "pamje/prova" të jetë e mundur.
Si të kontaktoni shërbimin e klientit CoinEx


Metoda 3: Lista Globale e Komunitetit

Thank you for rating.