CoinEx Преземи - CoinEx North Macedonia - CoinEx Северна Македонија

Како да преземете и инсталирате апликација CoinEx за мобилен (Андроид, iOS)


Преземете ја апликацијата CoinEx за iOS

1. Најавете се со вашиот Apple ID, отворете App Store, побарајте „CoinEx“ и притиснете [GET] за да го преземете; или кликнете на врската подолу и отворете ја на вашиот телефон: https://www.coinex.com/mobile/download/inner


Како да преземете и инсталирате апликација CoinEx за мобилен (Андроид, iOS)

2. По инсталацијата, вратете се на почетната страница и притиснете [CoinEx] за да започнете.

Како да преземете и инсталирате апликација CoinEx за мобилен (Андроид, iOS)


Преземете ја апликацијата CoinEx Android

1. Кликнете на врската подолу, а потоа отворете ја на вашиот телефон: https://www.coinex.com/mobile/download/inner
2. Кликнете на [Download].
Забелешка : (Прво ќе треба да овозможите „дозволете инсталирање apk од непознати ресурси“ под вашите приватни поставки)
Како да преземете и инсталирате апликација CoinEx за мобилен (Андроид, iOS)

3. Вратете се на вашиот почетен екран.
Како да преземете и инсталирате апликација CoinEx за мобилен (Андроид, iOS)

Thank you for rating.